šviežios lašišos filė su oda

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau

Lašišos gravlax ir avokadų kremas

Vilius Ručinskas   „Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Lašišai90 g ekologiško rudo cukraus60 g rupios jūros druskos1 v. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų800 g šviežios lašišos filė su oda50 g smulkintų šviežių krapų2 a. š. tarkuotų šviežių krienų300 g nekepto, nulupto raudonojo burokėlioAvokadų kremui10 ml citrinų sulčių10 ml laimo sulčių20 ml apelsinų sulčių3 vnt. didelių ir prinokusių avokadų1 v....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest