žvaigždinių anyžių

Kepta antis mandarinų padaže

Kepta antis mandarinų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Kepta antis mandarinų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 8porcijos 2valandos Porcijos 8porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui reikės: 50 g augalinio aliejaus1 vnt antis125 ml stiklinės balto vyno25 g cukraus50 g imbiero šaknies1 vnt česnako2 vnt mandarinų4 vnt žvaigždinių anyžių10 g maltų gvazdikėlių0,4 g baltųjų pipirų2 vnt cinamono lazdelių1 vnt aitrioji paprika140 ml sojų padažo9 g medaus2 vnt...

Skaityti daugiau

Kalėdinė žąsis

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės žąsiai paruošti.   Kalėdinė žąsis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kalėdinė žąsis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 20 30min 5val. Porcijos Prep Time 20 30min Gaminimo laikas 5val. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 5 kg šviežios „Lapino puotos“ žąsies2 citrinų1 apelsino5 v. š. šaukšto medaus1 a. š. cinamono1 a. š. maltų gvazdikėlių1 a. š. imbiero miltelių1 a. š. žvaigždinių anyžių1 v. š. kvapiųjų pipirųPagal poreikį morkų, pastarnokų ir bulvių Porcijos: Ingredientai 5...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest