Maloniai kviečiame į prezentaciją „Daržovės, grybai | gamybos technikos įvairovė“, kuri vyks 2021 m. rugsėjo 19 d. 12 val. verslo centro „Kauno Dokas“ restorane „Fresh Buffet“, Jonavos g. 7, Kaunas.

Virtuvės skonių kūrėjai, siekdami supažindinti su šefų meistryste, kviečia pasimėgauti patiekalais su sezoninėmis gėrybėmis, paruoštais naudojant skirtingą gamybos techniką bei gamybos technologijų ypatumus. Kursime ir skanausime užkandžius, patiekalus, desertus, kartu atskleisime gamybos subtilumus, skoninių savybių suderinamumo svarbą ir atrasime naujus skonius. Mėgausimės studijos „Cocktails and Drinks“ aperityvo kokteiliais su ryškesnėmis skonių natomis. Ragausime prie patiekalų priderintus vynus. Gintaro Sino šeimos vyninėje vynai gaminami tik iš natūralių, kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų gėrybių pranašumus ir savybes.

Gamins tarptautinių čempionatų prizininkai ir patyrę virtuvės šefai: Aldona Gečienė, viešbutis „Vilnius Grand Resort“; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Darius Dabrovolskas, sveikatingumo centras „Vytautas Mineral SPA“; Arūnas Bansevičius, restoranas „Fresh Buffet“; konditerijos meistrė Dovilė Valentienė, „Minordija“. Kūrybine patirtimi dalinsis Latvijos virtuvės šefas Edgards Jaunzems.

Justė Parnarauskienė – gydytoja dietologė, tarptautinių konferencijų mitybos temomis lektorė papasakos apie subalansuotos mitybos svarbą, formuojant sveikos mitybos įpročius, maistinių medžiagų reikšmingą įtaką imunitetui, maisto raciono įvairovę organizmo stiprinimui bei sveikatinimo procesui.

Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina! Dalyviai laukiami su galimybių pasais.

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 30 eur, LVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr. +370 615 67405