Avokadų ir bolivinių balandų salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Avokadų ir bolivinių balandų salotos
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Porcijos Gaminimo laikas
3porcijos 35minutės
Porcijos
3porcijos
Gaminimo laikas
35minutės
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Nedideliame puode užvirinkite vandenį, pasūdytą žiupsneliu druskos. Suberkite bolivinę balandą, uždenkite ir virkite 15 minučių arba kol vanduo įsigers. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį, kad atvėstų iki kambario temperatūros, tada išpurtykite bolivinę balandą.
  2. Bolivinę balandą 20 minučių palaikykite šaldytuve.
  3. Sudėkite špinatus, agurkus, pomidorus ir avokadą į dubenį su bolivine balanda ir sumaišykite.
  4. Įpilkite citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Maistinė vertė
Avokadų ir bolivinių balandų salotos
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 422 Kalorijos iš riebalų 306
% Dienos norma*
Riebalai 34g 52%
Sotieji riebalai 5g 25%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 23g
Natris 156mg 7%
Kalis 1012mg 29%
Angliavandeniai 29g 10%
Skaidulinės medžiagos 10g 40%
Cukrus 3g
Protein 7g 14%
Vitaminas A 63%
Vitaminas C 50%
Kalcis 7%
Geležis 19%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu