pomidorų

Vengriškas lečas

Vengriškas lečas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos: 3 stiklainiai po 750 ml Vengriškas lečas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos: 3 stiklainiai po 750 ml Gaminimo laikas 1.5valandos Gaminimo laikas 1.5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg pomidorų2 kg paprikų3 vnt baltųjų svogūnų100 ml aliejaus1 valg. šaukštas druskos1 valg. šaukštas cukraus Porcijos: Ingredientai 1 kg pomidorų2 kg paprikų3 vnt baltųjų svogūnų100 ml aliejaus1 valg. šaukštas druskos1 valg. šaukštas cukraus Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Nulupkite ir supjaustykite svogūnus kubeliais. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu,...

Skaityti daugiau

Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis

Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Trinta pomidorų sriuba su kesadilijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4asmenys 30minučių Porcijos 4asmenys Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai Sriubai reikės1 vnt didelio svogūno1 vnt morka1 vnt bulvė1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus2 arb. šaukštai pomidorų pasta500 g pomidorų2 vnt daržovių sultinio druskos ir pipirų (pagal skonį)Kesadilijoms reikės150 g kukrūzų8 vnt tortilijų su burokėliais200 g tarkuoto sūrio1 arb. šaukštelio kumino1 valg....

Skaityti daugiau

Avokadų ir bolivinių balandų salotos

Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 35minutės Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)80 g špinatų1 vnt agurkas4 vnt pomidorų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų30 ml citrinos sulčių,4 valg. šaukštai alyvuogių aliejus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų...

Skaityti daugiau

Traškios bolivinių balandų salotos

Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 10min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g petražoliųUžpilui1 v. š. citrinų sulčių2 v. š. alyvuogių aliejaus maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos: Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g...

Skaityti daugiau

Keptų baklažanų salotos

Keptų baklažanų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptų baklažanų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms500 g baklažanų200 g žalios saldžiosios paprikos300 g pomidorų80 g raudonojo svogūno5 g petražolių druskos20 g aliejausPadažui30 g medaus45 g balzaminio acto60 g alyvuogių aliejaus2 g druskos maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms500 g baklažanų200 g žalios saldžiosios paprikos300 g pomidorų80 g raudonojo svogūno5 g petražolių druskos20 g aliejausPadažui30 g medaus45 g balzaminio acto60 g alyvuogių aliejaus2 g druskos maltų juodųjų pipirų Porcijos:...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest