Porcijos | Gaminimo laikas |
2 | 35min |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas |
35min |
Ingredientai
- Košei
- 200 g burnočių sėklų
- 400 g sojų pieno
- 5 v. š. ispaninių šalavijų sėklų
- 1 v. š. kokosų aliejaus
- 2 v. š. medaus
- 1 vanilės ankštis
- 1 žiupsnelis cinamono
- 0,5 g kardamono
- 1 žiupsnelis ciberžolės
- 1 sauja juodųjų serbentų
- 1 žiupsnis druskos
- Papuošimui
- 1 persikas arba nektarinas
- 1 slyva
- 1 figa
- 1 šakelė šviežių čiobrelių
- 20 g kokoso drožlių
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Visas košės sudedamąsias dalis sudėkite į puodą ir kaitinkite ant vidutinio karštumo ugnies. Kai užvirs, sumažinkite kaitrą iki minimumo. Troškinkite maišydami 15–20 min. Kad būtų sveikiau, galite virti trumpiau, tačiau, išjungę viryklę, palaikykite puodą uždengtą, kol košė suminkštės.
- Papuošti skirtus produktus nuplaukite, stambesnius supjaustykite vieno kąsnio griežinėliais. Susmulkinkite čiobrelius.
- Paruoštą košę išpilstykite į dubenėlius. Viršuje gražiai išdėliokite papuošti skirtus komponentus. Patiekite šiltą.
Maistinė vertė
Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 545
Kalorijos iš riebalų 153
% Dienos norma*
Riebalai 17g
26%
Sotieji riebalai 8g
40%
Polinesotieji riebalai 5g
Mononosotieji riebalai 2g
Natris 135mg
6%
Kalis 613mg
18%
Angliavandeniai 79g
26%
Skaidulinės medžiagos 13g
52%
Cukrus 2g
Protein 24g
48%
Vitaminas A
25%
Vitaminas C
7%
Kalcis
23%
Geležis
56%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu