Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!
Porcijos |
3 |
Porcijos |
3 |
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Bulienos kumpio pjausnius pagardinkite prieskoniais. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių po 30–40 sek. Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite joje dar 1 min.
- Mažąsias bulves apvirkite. Perpjaukite pusiau. Keptuvėje pakepinkite kapotus česnakus, šiaudeliais supjaustytus svogūnus ir saulėje džiovintus pomidorus. Sudėkite bulves ir paskrudinkite. Pagardinkite prieskoniais.
- Keptuvėje apkepkite česnakus, sudėkite pusiau perpjautus vyšninius pomidorus, paskaninkite druska ir džiovintais bazilikais.
- ŠEFO PATARIMAS: jautienos kumpio pjausniai kepami susiriečia. Kad to išvengtumėte, ties kraštais padarykite kelias smulkias įpjovas.
Maistinė vertė
Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 449
Kalorijos iš riebalų 225
% Dienos norma*
Riebalai 25g
38%
Sotieji riebalai 7g
35%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 13g
Cholesterolis 94mg
31%
Natris 369mg
15%
Kalis 1131mg
32%
Angliavandeniai 27g
9%
Skaidulinės medžiagos 3g
12%
Cukrus 5g
Protein 30g
60%
Vitaminas A
7%
Vitaminas C
48%
Kalcis
3%
Geležis
16%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu