džiovintų bazilikų

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 45minutės Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g lašišų filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas20 g sviesto1 vnt česnako skiltelė10 g druskos1 arb, šaukštelio čiobrelių1 arb, šaukštelio džiovintų bazilikų250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml grietinėlės100 ml grietinės (riebios)0.5 g malto...

Skaityti daugiau

Šilta pomidorų sriuba su pupelėmis ir mielėmis

Šilta pomidorų sriuba su pupelėmis ir mielėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Šilta pomidorų sriuba su pupelėmis ir mielėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Gaminimo laikas 1valanda Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 400 g raudonųjų pupelių800 g trintų pomidorų100 ml pomidorų pasta2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus1 vnt česnako skiltelė0,5 arb. šaukštelio raudonėlio0,5 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų0,25 arb. šaukštelio čiobrelio šakelės0,25 arb. šaukštelio rozmarino šakelės1 arb. šaukštelio rudojo cukraus500 ml daržovių sultinio1 valg. šaukšto...

Skaityti daugiau

Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g bulienos kumpio pjausnių300 g mažųjų bulvių100 g raudonųjų svogūnų20 g saulėje dž. pomidorų100 g vyšninių pomidorų2 g džiovintų bazilikų česnakų, druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g bulienos kumpio pjausnių300 g mažųjų bulvių100 g raudonųjų svogūnų20 g saulėje dž. pomidorų100 g vyšninių pomidorų2 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest