Porcijos | Gaminimo laikas | Passive Time |
3 | 20min | 2val. |
Porcijos |
3 |
Gaminimo laikas | Passive Time |
20min | 2val. |
Ingredientai
- Panna cottai
- 600 g natūralaus kefyro
- 150 g vandens
- 2 a. š. želatinos
- 25 g agavų sirupo
- Viršutiniam sluoksniui
- 250 g sezoninių uogų
- šviežios mėtos
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti pagal instrukciją. Atvėsinti iki kambario temperatūros.
- Gerai išmaišyti kefyrą, sirupą bei želatiną. Supilstyti į nedideles stiklines ar dubenėlius. Palikti šaldytuve bent 2 val.
- Uogas sutrinti ir pilstyti ant sustingusios kefyro masės. Puošti mėtų lapeliais.
Maistinė vertė
Kefyro panna cotta su uogomis
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 177
Kalorijos iš riebalų 63
% Dienos norma*
Riebalai 7g
11%
Sotieji riebalai 4g
20%
Polinesotieji riebalai 0.1g
Mononosotieji riebalai 0.04g
Cholesterolis 25mg
8%
Natris 107mg
4%
Kalis 125mg
4%
Angliavandeniai 23g
8%
Skaidulinės medžiagos 2g
8%
Cukrus 20g
Protein 7g
14%
Vitaminas A
8%
Vitaminas C
79%
Kalcis
26%
Geležis
2%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu