Matas Žiliukas

Matas Žiliukas

 

„SPA Vilnius Anykščiai“ restorano „Miške“ šefas – Matas Žiliukas. Entuziastas, šviežių sezoniškų produktų gerbėjas, nuo atidarymo dirbantis „SPA Vilnius Anykščiai“ restorane.

Maistingi karantino pusryčiai su šparagais
Balsai: 3
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Maistingi karantino pusryčiai su šparagais
Balsai: 3
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
  1. Įkaitiname orkaitę ir dedame vynuoginius pomidoriukus, juos galime pagardinti ypač tyru alyvuogių aliejumi, balzamiko actu, druska ir juodais grūstais pipirais.
  2. Kol vynuoginiai pomidoriukai kepa, suplakame du vienetus naminių kiaušinių.
  3. Keptuvėje ant sviesto pakepiname naminės duonos riekę (galite naudoti duoną, kokią mėgstate).
  4. Tuomet į keptuvę dedame šparagus, česnaką. Viską pabarstome druska ir juodais grūstais pipirais.
  5. Kitoje keptuvėje gaminame plaktą kiaušinienę "Scrambled eggs".
  6. Į lėkštę dedame duonos riekę, kiaušinienę, šparagus, vynuoginius pomidoriukus, petražoles, paskanintas šlakeliu laimo sulčių. Viską pabarstome tarkuotu kietuoju sūriu bei grūstais juodaisiais pipirais. Puiki dienos pradžia - garantuota.
Maistinė vertė
Maistingi karantino pusryčiai su šparagais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 722 Kalorijos iš riebalų 459
% Dienos norma*
Riebalai 51g 78%
Sotieji riebalai 11g 55%
Polinesotieji riebalai 6g
Mononosotieji riebalai 29g
Cholesterolis 816mg 272%
Natris 698mg 29%
Kalis 1046mg 30%
Angliavandeniai 37g 12%
Skaidulinės medžiagos 5g 20%
Cukrus 7g
Protein 34g 68%
Vitaminas A 53%
Vitaminas C 76%
Kalcis 30%
Geležis 45%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu