Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu
Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai TRIUFELIAMS1 kg burokėlių falafelių300 g virtų bulvių300 g mocarelos50 g česnako miltelių50 g svogūno miltelių3 vnt...
Skaityti daugiau