Prancūziška svogūnų sriuba
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Prancūziška svogūnų sriuba
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
2porcijos 1,5valandos
Porcijos
2porcijos
Gaminimo laikas
1,5valandos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Sviestą ištirpinkite dideliame puode ant vidutinės ugnies. Sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol jie suminkštės ir karamelizuosis (apie 25–30 min.).
  2. Įmaišykite susmulkintą česnaką ir cukrų ir virkite dar 5 minutes, kol česnakas taps kvapnus, o svogūnai – karamelizuoti.
  3. Supilkite sausą baltąjį vyną ir palikite kelias minutes pavirti, kad išsiskirtų alkoholis.
  4. Supilkite jautienos sultinį, lauro lapą ir čiobrelių šakeles. Mišinį švelniai pavirkite apie 20–25 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  5. Kol sriuba verda, įkaitinkite orkaitės skardą.
  6. Iš abiejų pusių alyvuogių aliejumi patepkite bagetės riekes ir sudėkite jas ant kepimo skardos. Kepkite bagetės riekeles, kol jos taps auksinės ir traškios. Išimkite iš orkaitės, pabarstykite tarkuotu sūriu ir atidėkite į šalį.
  7. Kai sriuba bus paruošta, įmeskite lauro lapą ir čiobrelių šakeles.
  8. Sriubą išpilstykite į dubenėlius ir patiekite su skrudintomis bagetės riekelėmis.
Maistinė vertė
Prancūziška svogūnų sriuba
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 820 Kalorijos iš riebalų 603
% Dienos norma*
Riebalai 67g 103%
Sotieji riebalai 38g 190%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 23g
Cholesterolis 170mg 57%
Natris 628mg 26%
Kalis 153mg 4%
Angliavandeniai 10g 3%
Skaidulinės medžiagos 7g 28%
Cukrus 1g
Protein 29g 58%
Vitaminas A 35%
Vitaminas C 2%
Kalcis 74%
Geležis 5%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu