baltojo vyno

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 45minutės Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g lašišų filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas20 g sviesto1 vnt česnako skiltelė10 g druskos1 arb, šaukštelio čiobrelių1 arb, šaukštelio džiovintų bazilikų250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml grietinėlės100 ml grietinės (riebios)0.5 g malto...

Skaityti daugiau

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 45minutės Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g šviežios lašišos filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas1 valg. šaukštas sviesto1 skiltelė česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)1 arb. šaukštelio čiobrelių1 arb. šaukštelio baziliko250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml...

Skaityti daugiau

Velingtono kepsnys

Velingtono kepsnys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Velingtono kepsnys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 2valandos Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg jautienos60 ml alyvuogių aliejaus250 g pievagrybių50 g sviesto čiobrelio šakelės100 ml baltojo vyno prosciutto kumpio (12 riekelių)500 g sluoksniuotos tešlos15 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai2 vnt kiaušinių trynių Porcijos: porcijos Ingredientai 1 kg jautienos60 ml alyvuogių aliejaus250 g pievagrybių50 g sviesto čiobrelio šakelės100 ml...

Skaityti daugiau

Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 1,5valandos Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500 ml jautienos sultinio100 ml baltojo vyno200 g tarkuoto sūrio1 vnt lauro lapų4 vnt čiobrelio šakelės druskos ir pipirų (pagal skonį) alyvuogių aliejaus (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500...

Skaityti daugiau

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 vnt morkų1 vnt salierų šaknies400 g bulvių900 g šviežios menkės (šviežios atlantinių menkių filė be odos)4 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus8 česnako skiltelės1 geltonas svogūnas250 g lapinių kopūstų (angl. kale)80 ml baltojo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest