Tiškevičiaus koldūnai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse.
Tiškevičiaus koldūnai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse.
Porcijos Gaminimo laikas
3porcijos 1valanda
Porcijos
3porcijos
Gaminimo laikas
1valanda
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Iš miltų, kiaušinių, žiupsnio druskos ir virinto vandens suminkykite standžią tešlą.
  2. Džiovintus grybus praskalaukite, pavirkite, kol suminkštės ir smulkiai supjaustykite.
  3. Svogūną smulkiai supjaustykite, nuspauskite sultis, pakepinkite su dideliu šaukštu sviesto, sumaišykite su grybais, dviem kiaušiniais, žiupsniu druskos ir pipirų.
  4. Rūkytą kumpį sukapokite peiliu į vientisą masę, sumaišyti su grybų faršu.
  5. Plonai iškočiokite tešlą, lygiais atstumais sudėliokite eilę įdaro rutuliukų, užlenkite ant jų tešlos kraštą, formele išspauskite koldūnus ir užlankstykite jų kraštelius. Kartokite, kol sunaudosite visą įdarą.
  6. Koldūnus suleiskite į verdantį vandenį, kai iškils į paviršių – nukoškite. Patiekite užpylę svieste pakepintu likusiu svogūnu.
Maistinė vertė
Tiškevičiaus koldūnai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 2374 Kalorijos iš riebalų 405
% Dienos norma*
Riebalai 45g 69%
Sotieji riebalai 19g 95%
Polinesotieji riebalai 6g
Mononosotieji riebalai 14g
Cholesterolis 648mg 216%
Natris 199mg 8%
Kalis 2281mg 65%
Angliavandeniai 397g 132%
Skaidulinės medžiagos 14g 56%
Cukrus 9g
Protein 97g 194%
Vitaminas A 163%
Vitaminas C 3%
Kalcis 62%
Geležis 174%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu