svogūnų

Minestronė

Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 arb. šaukštelis kalendrų sėklų2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus2 vnt česnako skiltelės1 vnt svogūnų1 vnt raudonos aitriosios paprikos1 vnt mažų porų1 vnt citrinos žievelės1 vnt plonai pjaustyto pankolio gumbo,1 vnt saliero stiebo250 g žaliųjų pupelių150 g ankštinių žirnių25 g svogūnų laiškų50 g špinatų (mažųjų)200 g smidrų (jaunų)150 g šaldytų žaliųjų žirnelių1 arb. šaukštelis...

Skaityti daugiau

Tiškevičiaus koldūnai

Tiškevičiaus koldūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Tiškevičiaus koldūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 1valanda Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Tešlai reikės:400 g miltų2 vnt kiaušinių druska (žiupsnelis)Įdarui reikės:140 g džiovintų baravykų2 vnt svogūnų2-3 valg. šaukštų sviesto200 g riebaus rūkyto kumpio2 vnt kiaušinių druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai Tešlai reikės:400 g miltų2 vnt kiaušinių druska (žiupsnelis)Įdarui reikės:140...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest