Trispalvės užtepėlės
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse
Trispalvės užtepėlės
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
Žalioji užtepėlė
  1. Avokadą nulupkite, išimkite kauliuką ir supjaustykite kubeliais. Į smulkintuvą dėkite nuplikytą pomidorą be odelės, avokadą, įspauskite citrinos sulčių ir suberkite visus prieskonius. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Gautą užtepėlę galite paskaninti smulkiai kapotais šviežiais krapais.
Raudonoji užtepėlė
  1. Saulėje džiovintus pomidorus, alyvuoges, česnaką, bazilikus ir petražoles susmulkinkite trintuvu iki vientisos masės. Ją užpilkite šlakeliu aliejaus, kuris liko nuo pomidorų, paskaninkite druska ir pipirais.
Geltonoji užtepėlė
  1. Avinžirnius ir kukurūzus susmulkinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Pilkite kelis šaukštelius aliejaus, citrinos sultis, įberkite šiek tiek ciberžolės bei pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.
Maistinė vertė
Trispalvės užtepėlės
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 1331 Kalorijos iš riebalų 540
% Dienos norma*
Riebalai 60g 92%
Sotieji riebalai 8g 40%
Polinesotieji riebalai 8g
Mononosotieji riebalai 37g
Natris 3262mg 136%
Kalis 4890mg 140%
Angliavandeniai 181g 60%
Skaidulinės medžiagos 35g 140%
Cukrus 48g
Protein 41g 82%
Vitaminas A 66%
Vitaminas C 200%
Kalcis 52%
Geležis 104%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu