pomidoro

Trispalvės užtepėlės

Trispalvės užtepėlės Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Trispalvės užtepėlės Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Žalioji užtepėlė1 vnt avokado1 vnt pomidoro citrinos sulčių, (šlakelio) šviežių krapų (žiubsnelis) druskos ir pipirų (pagal skonį)Raudonoji užtepėlė100 g saulėje džiovintų pomidorų100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų6 skiltelės česnako druskos ir pipirų (pagal skonį)Geltonoji užtepėlė200 g kukrūzų100 g konservuotų ar virtų avinžirnių2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: Ingredientai Žalioji užtepėlė1 vnt avokado1...

Skaityti daugiau

Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“

Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Katalonijos stiliaus paelija iš mažų makaronų „fideua“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus reikiamus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4Porcijos 1h 20minučių Porcijos 4Porcijos Gaminimo laikas 1h 20minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 350 g kiaušininių makaronų, („fideua“)800 ml daržovių sultinio50 g migdolų300 g šaldyti kalmarų žiedai200 g šaldytų tigrinių krevečių2 vnt baltųjų svogūnų1 vnt pomidoro (didelis)5 vnt česnako skiltelės Porcijos: Porcijos Ingredientai 350 g...

Skaityti daugiau

Mėsainiai su mangų įdaru

Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių 30minučių Porcijos Prep Time 4porcijos 40minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g maltos jautienos1 kiaušinio10 g juodųjų pipirų1 arb. šaukštelio jūros druskos (smulkios) alyvogių aliejaus1 pomidoro2 marinuotų agurkų1/2...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest