konservuotų ar virtų avinžirnių

Trispalvės užtepėlės

Trispalvės užtepėlės Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Trispalvės užtepėlės Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Žalioji užtepėlė1 vnt avokado1 vnt pomidoro citrinos sulčių, (šlakelio) šviežių krapų (žiubsnelis) druskos ir pipirų (pagal skonį)Raudonoji užtepėlė100 g saulėje džiovintų pomidorų100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų6 skiltelės česnako druskos ir pipirų (pagal skonį)Geltonoji užtepėlė200 g kukrūzų100 g konservuotų ar virtų avinžirnių2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: Ingredientai Žalioji užtepėlė1 vnt avokado1...

Skaityti daugiau

Klasikiniai falafeliai

Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 2valandos Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų svogūnų200 g petražolių200 g kalendrų1 vnt jalapenas3 vnt česnako skiltelių,1 arb. šaukštelio kumino1 arb. šaukštelio druskos4 g kardamono2 g juodųjų pipirų50 g avinžirnių miltų aliejaus (kepimui) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų...

Skaityti daugiau

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest