Užkandžių su žuvimi rinkinys
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Užkandžių su žuvimi rinkinys
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
20
Porcijos
20
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais
  1. Lašišų filė pasūdykite, pabarstykite pipirais. Viduryje padarykite „kišenę“ ir įdėkite sterkų putėsius su grikių spagečiais.
  2. Kepkite 60 °C temperatūros orkaitėje 1,5 val.
  3. Kai atvės, apibarstykite aukso dulkėmis.
Otų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais
  1. Otą susmulkinkite plaktuvu su kiaušiniais, grietinėle, druska, pipirais iki vientisos masės, sumaišykite su smulkintais krapais.
  2. Morkų juosteles nuplikykite verdančiu vandeniu, atvėsinkite ir jomis išklokite formelę.
  3. Viduryje į morkas įdėkite pasūdytą ir susuktą lašišų filė. Uždenkite plėvele ir folija.
  4. Troškinkite 100 °C temperatūros orkaitėje 30 min.
Sterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis
  1. Formelės dugną išklokite plėvele. Tada išdėliokite nuplikytas cukinijas (apipilkite verdančiu vandeniu ir greitai panardinkite į šaltą).
  2. Sterkų filė sumalkite ir sumaišykite su grietinėle, kiaušiniais, druska, pipirais. Į vieną masės dalį įdėkite špinatų sulčių, o kitą palikite baltą.
  3. Dvi skirtingų spalvų pašteto juostas perskirkite sojų pupelėmis. Pašteto viduryje sukurkite raštą su įdarytais svogūnų laiškais ir baklažanų juostelėmis.
  4. Formelę uždenkite ir troškinkite orkaitėje 35 min.
Pasidalink šiuo receptu