Porcijos |
20 |
Porcijos |
20 |
Ingredientai
- Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais
- 400 g lašišų filė
- 100 g sterkų putėsių
- 20 g grikių spagečių
- druska
- pipirai
- aukso dulkės
- Otų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais
- 300 g otų filė
- 1 kiaušiniai
- 100 g grietinėlės
- 200 g morkų
- 100 g sūdytų lašišų filė
- krapų
- druska
- pipirai
- Sterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis
- 400 g sterkų filė
- 100 g cukinijų
- 100 g grietinėlės
- 2 kiaušiniai
- 150 g sojų pupelių
- 30 g špinatų
- 20 g baklažanų
- 10 g svogūnų laiškų
- druska
- pipirai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais
- Lašišų filė pasūdykite, pabarstykite pipirais. Viduryje padarykite „kišenę“ ir įdėkite sterkų putėsius su grikių spagečiais.
- Kepkite 60 °C temperatūros orkaitėje 1,5 val.
- Kai atvės, apibarstykite aukso dulkėmis.
Otų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais
- Otą susmulkinkite plaktuvu su kiaušiniais, grietinėle, druska, pipirais iki vientisos masės, sumaišykite su smulkintais krapais.
- Morkų juosteles nuplikykite verdančiu vandeniu, atvėsinkite ir jomis išklokite formelę.
- Viduryje į morkas įdėkite pasūdytą ir susuktą lašišų filė. Uždenkite plėvele ir folija.
- Troškinkite 100 °C temperatūros orkaitėje 30 min.
Sterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis
- Formelės dugną išklokite plėvele. Tada išdėliokite nuplikytas cukinijas (apipilkite verdančiu vandeniu ir greitai panardinkite į šaltą).
- Sterkų filė sumalkite ir sumaišykite su grietinėle, kiaušiniais, druska, pipirais. Į vieną masės dalį įdėkite špinatų sulčių, o kitą palikite baltą.
- Dvi skirtingų spalvų pašteto juostas perskirkite sojų pupelėmis. Pašteto viduryje sukurkite raštą su įdarytais svogūnų laiškais ir baklažanų juostelėmis.
- Formelę uždenkite ir troškinkite orkaitėje 35 min.
Pasidalink šiuo receptu