grietinėlės

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 45minutės Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g lašišų filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas20 g sviesto1 vnt česnako skiltelė10 g druskos1 arb, šaukštelio čiobrelių1 arb, šaukštelio džiovintų bazilikų250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml grietinėlės100 ml grietinės (riebios)0.5 g malto...

Skaityti daugiau

Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais

Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 vilkešerio filė50 g briuselinių kopūstų60 g žiedinio kopūsto,100 g brokolių10 g kaparėlių120 g grietinėlės10 g žalių marinuotų paprikų druskos baltųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 1 vilkešerio filė50 g briuselinių kopūstų60 g žiedinio kopūsto,100 g brokolių10 g kaparėlių120 g grietinėlės10 g žalių marinuotų paprikų druskos baltųjų pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis...

Skaityti daugiau

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų masės400 ml kokosų pieno1 a. š. cinamono0,5 a. š. šaukštelio tarkuoto imbiero0,5 a. š. druskos2 - 4 v. š. medaus0,5 lazdelės vanilės3 a. š. šaukštelių želatinos,100 g grietinėlės aviečių pistacijųKaramelizuotoms kriaušėms2 kriaušių1,5 v. š. sviesto0,5 a. š. cinamono1,5 v. š. medaus Porcijos: Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų...

Skaityti daugiau

Įdaryta putpelė

Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Putpelę iškaulinkite, palikdami tik sparnelių bei šlaunelių kaulus.Įdarui sumalkite kalakutų filė, sumaišykite su išplakta grietinėle, grybais, riešutais...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest