krapų

Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu

Rita Keršulytė-Ryčkova   Restorano „Lokys“ virtuvės šefė ir bendrasavininkė, kvalifikaciją gavusi Grand Diplome programoje, Madrido „Le Cordon Bleu“ mokykloje. Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 - 5 Porcijos 4 - 5 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai Gaspačo1 vidutinio dydžio burokėlis1 raudonasis svogūnas1 skiltelė česnako1 trumpavaisis agurkas1 rišulėlis krapų4 v. š. raudonojo vyno acto1 baltos duonos riekė ar bandelė pagal skonį pipirų pagal poreikį vandensLašišos kapotinis200 g lašišos filė (galite ją pakeisti į...

Skaityti daugiau

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Žuviai ir garnyrui400 g mėgstamos baltos žuvies40 g Romanesco brokolių40 g morkų50 g sviesto druskos maltų juodųjų pipirųPerliniam kuskusui su špinatų bei krapų kremu4 v. š. perlinio kuskuso50 g sviesto1 svogūno200 g špinatų20 g krapų20 g riešutųMorkų kremui120 g morkų50 g sviesto200 g apelsinų sulčiųPadažui200 g žuvų sultinio200...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Užkandžių su žuvimi rinkinys

Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 20 Porcijos 20 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais400 g lašišų filė100 g sterkų putėsių20 g grikių spagečių druska pipirai aukso dulkėsOtų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais300 g otų filė1 kiaušiniai100 g grietinėlės200 g morkų100 g sūdytų lašišų filė krapų druska pipiraiSterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis400 g sterkų filė100 g cukinijų100 g grietinėlės2 kiaušiniai150...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest