čiobrelių

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 45minutės Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g šviežios lašišos filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas1 valg. šaukštas sviesto1 skiltelė česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)1 arb. šaukštelio čiobrelių1 arb. šaukštelio baziliko250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml...

Skaityti daugiau

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 3asmenys 1valanda Porcijos 3asmenys Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus100 g varškės arba fetos sūrio50 g džiūvesėlių5 g aitrioji paprika4 vnt saulėje džiovintų pomidorų1 žiubsnelis čiobrelių2 arb. šaukšteliai smulkiai pjaustytų petražolių50 g graikinių riešutų1 vnt kiaušinio Porcijos: asmenys Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest