Porcijos | Gaminimo laikas |
2porcijos | 30minučių |
Porcijos |
2porcijos |
Gaminimo laikas |
30minučių |
Ingredientai
- 90 g špinatų
- 2 vnt didelių ir prinokusių avokadų
- 1 vnt agurkas
- 3 vnt saliero stiebų
- 240 g ledo kubelių
- 240 ml vandens (šalto)
- 60 ml laimo sulčių
- druskos ir pipirų (pagal skonį)
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
|
Gaminimo instrukcijos
- Virtuviniame kombaine sumaišykite špinatus, avokadus, agurkus, salierus, ledo kubelius, šaltą vandenį ir laimo sultis. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens, kol sriuba taps norimos konsistencijos.
- Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite į serviravimo dubenėlius. Galite papildomai papuošti pjaustytais avokadais ir (arba) agurkais.
Maistinė vertė
Žalioji gaspačo sriuba
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 261
Kalorijos iš riebalų 180
% Dienos norma*
Riebalai 20g
31%
Sotieji riebalai 3g
15%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 13g
Natris 184mg
8%
Kalis 1302mg
37%
Angliavandeniai 21g
7%
Skaidulinės medžiagos 12g
48%
Cukrus 5g
Protein 5g
10%
Vitaminas A
96%
Vitaminas C
70%
Kalcis
11%
Geležis
13%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu