Žalioji gaspačo sriuba
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Žalioji gaspačo sriuba
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
2porcijos 30minučių
Porcijos
2porcijos
Gaminimo laikas
30minučių
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Virtuviniame kombaine sumaišykite špinatus, avokadus, agurkus, salierus, ledo kubelius, šaltą vandenį ir laimo sultis. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens, kol sriuba taps norimos konsistencijos.
  2. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite į serviravimo dubenėlius. Galite papildomai papuošti pjaustytais avokadais ir (arba) agurkais.
Maistinė vertė
Žalioji gaspačo sriuba
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 261 Kalorijos iš riebalų 180
% Dienos norma*
Riebalai 20g 31%
Sotieji riebalai 3g 15%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 13g
Natris 184mg 8%
Kalis 1302mg 37%
Angliavandeniai 21g 7%
Skaidulinės medžiagos 12g 48%
Cukrus 5g
Protein 5g 10%
Vitaminas A 96%
Vitaminas C 70%
Kalcis 11%
Geležis 13%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu