laimo sulčių

Kiaulienos nugarinė su persikų salsa

Kiaulienos nugarinė su persikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Kiaulienos nugarinė su persikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 100 g persikas1 vnt saldžiosios paprikos1 vnt chalapos paprikos50 g raudonojo svogūno50 g kalendrų25 ml laimo sulčių50 ml alyvuogių aliejaus druskos ir pipirų (pagal skonį)1 kg kiaulienos nugarinės25 g česnako miltelių25 g cukraus15 g cinamono15 g muskatų Porcijos: Ingredientai 100 g persikas1 vnt saldžiosios paprikos1 vnt chalapos paprikos50 g raudonojo...

Skaityti daugiau

Žalioji gaspačo sriuba

Žalioji gaspačo sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Žalioji gaspačo sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 30minučių Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 90 g špinatų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų1 vnt agurkas3 vnt saliero stiebų240 g ledo kubelių240 ml vandens (šalto)60 ml laimo sulčių druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 90 g špinatų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų1 vnt agurkas3 vnt saliero stiebų240 g ledo...

Skaityti daugiau

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 5asm 30minučių 30minučių Porcijos 5asm Gaminimo laikas Passive Time 30minučių 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Meduolinei tešlai reikės:75 g sviesto75 g cukraus25 g medaus250 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai0,25 arb. š soda0,5 arb. š meduolių prieskoniųŽaliųjų citrinų kremui reikės:150 ml laimo sulčių240 g cukraus4 vnt kiaušinio trynio300 g sviestoMorengui reikės: 60 g kiaušinio baltymas75 g cukraus miltelių100 g cukrausCukraus sirupui reikės:30 g cukraus30...

Skaityti daugiau

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Porcijos 8porcijos Porcijos 8porcijos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas, Salotos Ingredientai ĖRIENOS KUMPIS2000 g ėrienos kumpio druskos (pagal skonį) maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)60 g prieskonių „Beef Brisket“20 g šviežio rozmarino20 g šviežio čiobrelio50 g česnako100 g alyvuogių aliejaus100 g „Santa Maria“ Chipotle glaze50 g šviežios kalendros100 g mėlynųjų svogūnų50...

Skaityti daugiau

Lašišos gravlax ir avokadų kremas

Vilius Ručinskas   „Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Lašišai90 g ekologiško rudo cukraus60 g rupios jūros druskos1 v. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų800 g šviežios lašišos filė su oda50 g smulkintų šviežių krapų2 a. š. tarkuotų šviežių krienų300 g nekepto, nulupto raudonojo burokėlioAvokadų kremui10 ml citrinų sulčių10 ml laimo sulčių20 ml apelsinų sulčių3 vnt. didelių ir prinokusių avokadų1 v....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest