Restauruotuose Vainų rūmuose įsikūręs restoranas 14Horses siekia į Vilniaus gastronominę erdvę įnešti daugiau tvariai auginto, sezoniško, “iš lysvės į lėkštę” principu ruošto maisto. Šefas Rokas Vasiliauskas patiekalams naudoja savame ūkyje Farmers Circle augintus ekologiškus bei kitų mažų Lietuvos ūkių produktus. Skonių paletei papildyti – natūralių ir biodinaminių vynų korta, sudaryta somelje Simono Laukaičio.
Gastronominės savaitės metu kviečiame vakarieniauti ir Senatorių pasažo lauko terasoje.

Degustacinio meniu pristatymas

Pavasariu kvepiantis valgiaraštis, kuriame ūkyje užaugintą jautieną ir avieną papildo skoniai ir spalvos iš Lietuvos pievų ir miškų.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Tepama Black Angus jautiena, raugintų bulvių traškučiai, meškinis česnakas, miško žolelės 
Farmers Circle ūkis , Stragių ekologinis ūkis

Pagrindinis patiekalas

Ėrienos kepsnys, kepinti smidrai, ridikai, ridikų lapų salotos
Lado Katino ūkis, Farmers Circle ūkis 

Desertas

Tartaletė su rugių miso karamele, raugintomis šilauogėmis ir pasukų ledais
Farmers Circle ūkis, Sūrio džiazas

Dominikonų g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Rokas Vasiliauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 612 50 845

14horses@bfr.lt

www.14horses.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – VI 18.00  –  22.00