Restauruotuose Vainų rūmuose įsikūręs restoranas 14Horses siekia į Vilniaus gastronominę erdvę įnešti daugiau tvariai auginto, sezoniško, “iš lysvės į lėkštę” principu ruošto maisto. Šefas Rokas Vasiliauskas patiekalams naudoja savame ūkyje Farmers Circle augintus ekologiškus bei kitų mažų Lietuvos ūkių produktus. Skonių paletei papildyti – natūralių ir biodinaminių vynų korta, sudaryta somelje Simono Laukaičio.
Gastronominės savaitės metu kviečiame vakarieniauti ir Senatorių pasažo lauko terasoje.
Degustacinio meniu pristatymas
Pavasariu kvepiantis valgiaraštis, kuriame ūkyje užaugintą jautieną ir avieną papildo skoniai ir spalvos iš Lietuvos pievų ir miškų.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Tepama Black Angus jautiena, raugintų bulvių traškučiai, meškinis česnakas, miško žolelės
Farmers Circle ūkis , Stragių ekologinis ūkis
Pagrindinis patiekalas
Ėrienos kepsnys, kepinti smidrai, ridikai, ridikų lapų salotos
Lado Katino ūkis, Farmers Circle ūkis
Desertas
Tartaletė su rugių miso karamele, raugintomis šilauogėmis ir pasukų ledais
Farmers Circle ūkis, Sūrio džiazas
Dominikonų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Rokas Vasiliauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 612 50 845
Degustacijų pateikimo laikas:
III – VI 18.00 – 22.00