Mažytis šeimyninio dueto sukurtas gastronominis kampelis Vilniaus senamiestyje, siūlantis ne tik dienos pietus ar vėlyvuosius pusryčius, bet ir privačias vakarienes bei kulinarinius kursus.
Maistas – tai daugiau nei tas, ką galite pamatyti lėkštėje. Mes gyvename meile maistui! Atsižvelgdami į tai visuomet stengiamės sukurti kažką naujo, gaminti iš kokybiškų produktų ir atkreipti dėmesį į sezoniškumą.
Degustacinio meniu pristatymas
Jaukus ir spalvotas perėjimas iš pavasario į vasarą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Upėtakio – krevečių kapotinis su raugo duonos krekeriu, avietėmis, žaliųjų citrinų geliu ir aviečių pudra
Užkandis
Jaučio žandų kroketas su bulvių – porų espuma bei rozmarinų traškučiais
Karštas patiekalas
Lietuviškas sterkas su peletrūno – žuvies sultinio padažu, fermentuotomis kaliaropėmis ir beurre noisette kalafioru
Desertas
Baba au rhum su gėlių džino sirupu, marinuotomis avietėmis ir uogų sorbetu.
Gėrimas
Degintų ananasų nealkoholinis kokteilis su chalapos pipirais (neaštrus)
Šiaulių g. 5, Vilnius
Virtuvės šefai – Martynas Paulauskas ir Agnė Paulauskienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 672 37114
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18.00 – 19.45 ir 20.00 – 22.00
Svarbu: Alkoholio licenzijos neturi.