Mažytis šeimyninio dueto sukurtas gastronominis kampelis Vilniaus senamiestyje, siūlantis ne tik dienos pietus ar vėlyvuosius pusryčius, bet ir privačias vakarienes bei kulinarinius kursus.

Maistas – tai daugiau nei tas, ką galite pamatyti lėkštėje. Mes gyvename meile maistui! Atsižvelgdami į tai visuomet stengiamės sukurti kažką naujo, gaminti iš kokybiškų produktų ir atkreipti dėmesį į sezoniškumą.

Degustacinio meniu pristatymas 

Jaukus ir spalvotas perėjimas iš pavasario į vasarą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis 
Upėtakio – krevečių kapotinis su raugo duonos krekeriu, avietėmis, žaliųjų citrinų geliu ir aviečių pudra

Užkandis
Jaučio žandų kroketas su bulvių – porų espuma bei rozmarinų traškučiais

Karštas patiekalas
Lietuviškas sterkas su peletrūno – žuvies sultinio padažu, fermentuotomis kaliaropėmis ir beurre noisette kalafioru

Desertas

Baba au rhum su gėlių džino sirupu, marinuotomis avietėmis ir uogų sorbetu.

Gėrimas
Degintų ananasų nealkoholinis kokteilis su chalapos pipirais (neaštrus)

Šiaulių g. 5, Vilnius

Virtuvės šefai – Martynas Paulauskas ir Agnė Paulauskienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 672 37114

labas@2virejai.lt

www.2virejai.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18.00 – 19.45 ir 20.00 – 22.00

Svarbu: Alkoholio licenzijos neturi.