Pakeliui į Nidos švyturį duris atvėrė naujas restoranas „22 mylios“.
Svečius pasitinkame pasiruošę nustebinti ne tik skaniu ir sveiku maistu, bet ir jaukiu, prie vietos kraštovaizdžio priderintu interjeru bei nuoširdžiu bendravimu.
Mes sukūrėme interjerą, kad jaustumėtės tarsi sėdėtumėte pušyne ir mėgautumėtės mūsų virtuvės skleidžiamais kerais. Tai Kuršių nerijos simfonija Jūsų lėkštėje. Mūsų restorano šefas Laurynas pagrindiniu akcentu pasirinko skandinavišką paprastumą. „Man nesvarbu, kiek laiko užtruks, bet norima kokybė ir estetika lėkštėje bus“, – juokiasi Laurynas. Kokie prioritetai? Tai ekologiški vietos (pamario ir Lietuvos) produktai pagal sezonus bei didelis dėmesys produktų paruošimui – marinavimui ir fermentavimui. Šefo Lauryno virtuvės svarbiausi bruožai – tvarumas ir ekologija.
Jei esate sveiko, subalansuoto ir su meile ruošto maisto gerbėjas, šis restoranas taps jūsų antraisiais namais. Akį patrauks erdvi skandinaviška aplinka, o maistas lėkštėje trauks sugrįžti čia ne vieną kartą.
Valgiaraštis įtiks kiekvienam, bet ne savo įmantrumu, o paprastumu, estetika ir žaliavų kokybe.
Būkime išrankūs, būkime dėmesingi sau ir mus supančiai gamtai!
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Jautienos karpačio
Porai / Salieras / Žiedinis kopūstas / Kiaušinio emulsija / Kietasis sūris / Brioche
Paršelio nugarinė su kauliuku
Keptos bulvytės / Rauginti kopūstai / Porų emulsija
Obuolys
Obuolių ganašas / Obuolių kompotas / Salyklo trupiniai
Taikos g. 18, Neringa
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 614 89400