Greiti pietūs, lėtos vakarienės – darbo dienomis Greita Sraigė kaip vijurkas sukasi prie puodų, tiekdama jaukiausią namų maistą, širdis šildydama dėmesiu, o pilvus – pietumis. Tačiau vakarai ir savaitgaliai – geriausias laikas pabūti tikra Sraige: ilgam prisėsti prie stalo ir kalbėtis, po kąsnelį ragaujant dar neatrastus Viduržemio jūros regionų patiekalus.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

Ant grotelių keptos austrės su aitriąja paprika, žaliąja citrina ir imbieru

arba

Kreminis bolivinės balandos rizotas su ant grotelių keptais smidrais ir bobausiais (tinka veganams)

Pagrindinis patiekalas

Ant grotelių kepta anties krūtinėlė su pasta tagliatelle ir medaus-balzaminio acto padažu

arba

Ant grotelių kepto tofu sūrio ir ananasų iešmelis su srirachos-augalinio jogurto padažu (tinka veganams)

Desertas

Karamelizuotų ananasų ir svarainių desertas su kokosų pieno jogurtu (tinka veganams)

arba

Šokoladinis pyragėlis su braškių salsa ir gelato ledais

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Austrės Rockefeller – gardintos špinatais, salierais, kietuoju sūriu ir pikantiškai aitriu padažu

arba

Ant grotelių keptas šviežias ožkų sūris Capri ir šonine apvynioti smidrai, pagardinti karamelizuotų svogūnų džemu

Skonio receptoriams atgaivinti

Mangų šerbetas su mėta ir šviežiomis uogomis

Pagrindinis patiekalas

Ėriuko kumpio kepsnys (rump steak) su gaiviomis agurkų ir moliūgų salotomis bei marinuotais kelmučiais

arba

Ant grotelių keptas tunas su sezamo sėklomis, keptu žiediniu kopūstu ir smidrais

Desertas

Karamelizuotų ananasų ir svarainių desertas su kokosų pieno jogurtu

arba

Šokoladinis pyragėlis su braškių salsa ir gelato ledais

Keramikų g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Imantas Gedzevičius

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eurų

Rezervacijai:

8 695 61403

greita@sraigeirvarle.lt

https://www.facebook.com/greitasraige.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 15:00 – 21:00

VI – VII 11:00 – 21:00