Svetainės-baro „Veranda“ virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams, sezoninės daržovės užsakomos iš lietuviškų ūkių. Natūralumas, šviežumas, kulinarinė improvizacija – visa tai patiekiame kasdien.
Paragaukite, kad norėtumėte sugrįžti dar kartą – naujiems atradimams.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Rūkytos šoninės džemas su dūminiu viskiu
Patiekiamas su degintu skrebučiu su sviestu ir keptu pomidoru
Kiaulienos nugarinė su kauliuku marinuota su česnakais ir rozmarinu
Patiekiama su deginta bulve ir sodo salotomis, pagardinta naminiu barbekiu padažu
Ant žarijų keptas marinuotas ananasas su romu
Patiekiamas su grietinėlės ledais, paukščių pienu ir karštu šokoladu
Sodo kokteilis pagal „Verandą“
Kęstučio g. 39, Vilnius
Virtuvės šefė – Ingrida Lankelienė
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 527 30107
https://www.facebook.com/svetaineveranda
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 11:00 – 21:00