Svetainės-baro „Veranda“ virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams, sezoninės daržovės užsakomos iš lietuviškų ūkių. Natūralumas, šviežumas, kulinarinė improvizacija – visa tai patiekiame kasdien.

Paragaukite, kad norėtumėte sugrįžti dar kartą – naujiems atradimams.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Rūkytos šoninės džemas su dūminiu viskiu
Patiekiamas su degintu skrebučiu su sviestu ir keptu pomidoru

Kiaulienos nugarinė su kauliuku marinuota su česnakais ir rozmarinu
Patiekiama su deginta bulve ir sodo salotomis, pagardinta naminiu barbekiu padažu

Ant žarijų keptas marinuotas ananasas su romu
Patiekiamas su grietinėlės ledais, paukščių pienu ir karštu šokoladu

Sodo kokteilis pagal „Verandą“

Kęstučio g. 39, Vilnius

Virtuvės šefė – Ingrida Lankelienė

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 527 30107

www.veranda.lt

https://www.facebook.com/svetaineveranda

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 11:00 – 21:00