
Apie restoraną
Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Du šefo komplimentai
Rūkytas eršketas ir sardinės su vytintu burokėliu bei bruknėmis
Antiena su portobelo grybu, juoduoju česnaku ir moliūgų čatniu
Karamelizuoti obuoliai, kardamonas ir karamelė.
Pilies g. 34, Vilnius
Virtuvės šefas – Deivydas Praspaliauskas
Rezervacijai:
8 675 41191
info@amandus.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I -VII 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 ir 20:00