Europietiškos virtuvės namai, kuriuose susipina skonių harmonija, jauki atmosfera ir nuoširdūs pokalbiai. Restorano šefas rūpinasi, jog kiekvienas svečias galėtų mėgautis ne tik puikiais patiekalais, bet ir maloniai praleistų laiką.
Po šiomis sienomis susijungia senos ir naujos istorijos, įgytos patirtys bei begalinė meilė savo darbui. Restorano komanda – šeima, kuri į maistą žiuri kaip į meno išraišką. Visi patiekalai nuo nulio ruošiami mūsų virtuvėje, remiantis klasikiniais prancūziškais gaminimo metodais ir naudojant tik šviežius, aukščiausios kokybės produktus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Ančių širdelių paštetas patiekiamas su namų duonele ir spanguolių čatniu
Pagrindinis patiekalas
Confit de canard anties šlaunelė patiekiama su gumbelinėmis daržovėmis ir kriaušėmis troškintomis šafrane
Desertas
Ekleras
Vytauto g. 58, Palanga
Virtuvės šefas – Algirdas Matačiūnas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 677 30 804
https://www.facebook.com/AvenueBrasserie/
Degustacijų pateikimo laikas:
IV 16:00 – 22:00
V – VI 11:00 – 23:00
VII 11:00 – 17:00