Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…

„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.

Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šaltas užkandis

Austrės su dviem padažais

Karštas užkandis

Užkepta svogūnų sriuba

Pagrindinis patiekalas

Brandinta patarškos krūtinėlė

Pateikiama su užkepta polenta su špinatais, cukinijomis, mangų ir morkų džemu, prancūzišku garstyčių padažu

Vokiečių g. 11, Vilnius

Virtuvės šefė  – Jolanta Beliajeva

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 686 19 995

2001@sugamour.lt

www.sugamour.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 15:00 – 23:00

V – VI 15:00 – 24:00

VII 15:00 – 23:00