Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…
„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.
Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šaltas užkandis
Austrės su dviem padažais
Karštas užkandis
Užkepta svogūnų sriuba
Pagrindinis patiekalas
Brandinta patarškos krūtinėlė
Pateikiama su užkepta polenta su špinatais, cukinijomis, mangų ir morkų džemu, prancūzišku garstyčių padažu
Vokiečių g. 11, Vilnius
Virtuvės šefė – Jolanta Beliajeva
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 686 19 995
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 15:00 – 23:00
V – VI 15:00 – 24:00
VII 15:00 – 23:00