Nuostabus maistas, griliaus meistrų paruoštas iki tobulumo. Čia mėsos mėgėjai pasimėgaus kruopščiai atrinktais sezoniniais produktais.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur asmeniui*
Pirmasis patiekalas + Pagrindinis patiekalas
arba
Pagrindinis patiekalas + Desertas
PIRMASIS PATIEKALAS
Jautienos ramenas
arba
Lašišos tartaras su agurkų salsa | Avokado gvakamolė | Pastarnokų traškučiai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Dorada file | Smidrų Risotto | Špinatų-ryžių traškučiai
arba
Elnienos išpjova | saldžiųjų bulvių tyrė | Eringi grybas | Perlinės kruopos su marinuotu svogūnu | Demi-Glace padažas
DESERTAS
Pavlova | Braškių kremas | Šviežios uogos
*Meniu galioja tik I – V 11:30 – 14:30.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
PIRMASIS PATIEKALAS
Ant grotelių keptos Rokfelerio austrės
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Angus jautienos antrekotas
Cukinijų ir smidrų suktinukai | Purpurinės bulvės | Žolelių sviestu pagardintas ant grotelių keptas kukurūzas | Chimichuri padažas
arba
Laukiniu česnaku ir žolelėmis apkeptas erškėtas | Ant grotelių keptos daržovės | Rūkyta pastarnoko tyrė | Olandiškas padažas
DESERTAS
Rome brandintas ir grilyje degintas ananasas | Karamelės trupiniai | Kokosiniai ledai
Gedimino pr. 44B, Vilnius
Virtuvės šefas – Aleksandrs Košanskis
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 10 ir 30 eurų
Rezervacijai:
8 522 99420
https://www.facebook.com/beefroomvilnius
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00 – 15:00 ir 17:00 – 21:00