Bonos Sforzos įkvėpta lietuviška virtuvė.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Šefo komplimentas – slyva su ant griliaus skrudinta šonine
Žalios šparaginės pupelės su čipuokle ir parmezano sūrio plutele
Grilinto ananaso karpačio su baramundžio sevičė
Kalmariukai, įdaryti pikantiška masele su saulėje džiovintais pomidorais
Avienos nugarinė su baklažanais, pomidorais, granatais ir mėtų padažu
Kanapių panna cotta su šviežiomis braškėmis
Katedros a. 4, Vilnius
Virtuvės šefė – Monika Čereškaitė
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 694 63280
https://www.facebook.com/valdovusodas
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 18:00 – 20:00