Bonos Sforzos įkvėpta lietuviška virtuvė.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Šefo komplimentas – slyva su ant griliaus skrudinta šonine

Žalios šparaginės pupelės su čipuokle ir parmezano sūrio plutele

Grilinto ananaso karpačio su baramundžio sevičė

Kalmariukai, įdaryti pikantiška masele su saulėje džiovintais pomidorais

Avienos nugarinė su baklažanais, pomidorais, granatais ir mėtų padažu

Kanapių panna cotta su šviežiomis braškėmis

Katedros a. 4, Vilnius

Virtuvės šefė – Monika Čereškaitė

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 694 63280

valdovurumai@taurakalnis.lt

https://www.facebook.com/valdovusodas

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 18:00 – 20:00