„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Jautienos kapotinis duete su austre
Black Angus jautiena, Poesie austrė, gelsvės vojalis
Karštas patiekalas
Upėtakio žiedas
Upėtakio filė, pavasarinis kopūstas, rugščiojo granny smith obuolio ir sviesto emulsija
Desertas
Žemės riešutų parfait su karamelės padažu ir šokoladiniu kremu
Gedimino pr.35, Vilnius
Virtuvės šefas – Lukas Juzulėnas
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 672 23272
https://lt-lt.facebook.com/people/Dine-restoranas/100063722431200/
Degustacijų patiekimo laikas:
IV – VI 15:00 – 22:00