Modernios tradicinių Meksikos patiekalų interpretacijos, jaukūs šimtamečio vienuolyno skliautai ir gaivios margaritos nukels jus tiesiai į Meksiką – tegul nors ir porai valandų, tačiau įspūdis išliks ilgam.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Pasitikimo gėrimas
Paloma de Jamaica / tekila (arba be) / greipfrutų skonio tonikas / kinrožių sirupas
Komplimentas
Bananų duona / plaktas sviestas / laimo žievelė
Pradžiai
Kesadilija su čioriso / sūris / svogūnų salsa / laimas
Užkandis
Karališkų krevečių taco / pico de gallo / raudonoji salsa / marinuoti svogūnai / kalendra / skrudintos sėklos ir riešutai
Karštas patiekalas
Ėriuko kulninė 12 valandų troškinta barbacoa padaže / šviežios salotos / kukurūzų molė / kukurūzų traškučiai / kukurūzų tortilijos / kalendra / laimas
Desertas
Kukuruzūzų kremebriulė / kukurūzų traškučiai / laimo žievelė
***
Prie maisto yra galimybė priderinti agavos distiliatus, 35eur/asmeniui
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina – 30 Eur (vegetariškas)
Pasitikimo gėrimas
Paloma de Jamaica / tekila (arba be) / greipfrutų skonio tonikas / kinrožių sirupas
Komplimentas
Bananų duona / plaktas sviestas / laimo žievelė
Pradžiai
Kesadilija / sūris / svogūnų salsa / laimas
Užkandis
Karališkų krevečių taco / pico de gallo / raudonoji salsa / marinuoti svogūnai / kalendra / skrudintos sėklos ir riešutai
Karštas patiekalas
Saldi bulvė / tamsioji molė /salsa macha / pupelės / balti kukurūzai / granatas / moliūgų sėklos / svogūnų laiškai / ridikėliai / kalendros aliejus / kalendra / laimas
Desertas
Kukuruzūzų kremebriulė / kukurūzų traškučiai / laimo žievelė
***
Prie maisto yra galimybė priderinti agavos distiliatus, 35eur/asmeniui
Visų šventųjų g. 5-23, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Samavičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur ir 30 Eur (vegetariškas)
Rezervacijai:
+370 5 203 0461
https://tablein.lt/lt/restoranas/casa-peligrosa
https://www.facebook.com/Casa-Peligrosa-458300071022579/
Degustacijų pateikimo laikas:
II – V 17.00 – 22.00
VI 13.00 – 22.00