„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa.
Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Amuse bouche
Parmezano churros, trumų majonezas
Parmesan churros, truffle mayonnaise
Užkandis I / Appetizer I
Lietuviški grybai, petražolių ir lazdyno riešutų picada
Lithuanian mushrooms, parsley and hazelnut picada
Užkandis II / Appetizer II
Rūkyto šamo ceviche, sūdyti agurkai, marinuota kaliaropė
Smoked catfish ceviche, salted cucumbers, pickled kohlrabi
Karštas patiekalas / Main course
Antienos šlaunelė glazūruota vyšniomis, mūsų rauginti kopūstai, boulangere bulvytės
Confit de canard glazed with cherries, our sauerkraut, boulangere potatoes
Gedimino pr. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 672 23 272
www.facebook.com/dinerestoranas
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 17.00 – 22.00
VI 12.00 – 22.00