St. Valentino – vienas pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 23 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimus svečius. Čia kokybė yra atsakomybė, kuri pirma – kyla iš pagarbos svečiui, antra – iš darbo, atliekamo su meile svečiui.
Pačioje senamiesčio širdyje restoranas veikia nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. Skanus, šviežiai ruoštas maistas, malonus aptarnavimas, restorano interjeras leis Jums pasijusti tarsi saulėtoj Italijoj, jaukiai praleisti laiką su draugais, šeima ar verslo partneriais.
Degustacinio meniu pristatymas
St.Valentino restorano 4-ių patiekalų degustacinis meniu pagardintas bundančio sezono gėrybėmis, įkvėptas visa ko, kas ima vėl augti, žydėti ir žadinti džiaugsmą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Pirmas užkandis
Geltonpelekio tuno ir jūros velnio karpačas su rabarbarų – “Ponzu“ padažu ir jūržolėmis
Antras užkandis
„Sraigės darže“ – užkeptos vynuoginės sraigės su “Provence“ sviestu, trumų, baravykų kremu, duonos „žeme“ ir traškiomis daržovėmis
Pagrindinis patiekalas
Žemoje temperatūroje gaminta antienos file su polenta, apelsinais, raudonųjų apelsinų žele, pagardinta pistacijų riešutais ir ančių kepenėlėmis
Desertas
Pavasariu kvepiantis „Creme brulee“
Vilniaus g. 47 / Trakų g.18, Vilnius
Virtuvės šefas – Linas Barysas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 652 65 777
https://www.facebook.com/stvalentinorestoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 15.00 – 23.00