
Apie restoraną
„Cozy“ restoranas duris savo svečiams atvėrė daugiau nei prieš penkiolika metų. Visus tuos metus dirbame su didele meile savo klientams, rūpindamiesi maisto kokybe, šviežumu ir estetika. Stengiamės vilniečiams ir miesto svečiams būti prieinami ne tik išskirtinėmis progomis, bet ir kasdieniame gyvenime. Mūsų meniu galite rasti išskirtinių mūsų šefo kūrinių bei viso pasaulio virtuvių klasikos, dažniausiai, su lašeliu mūsų komandos improvizacijos. „Cozy“ Cezario salotos, jau puikiai žinomos net už Lietuvos ribų, o indiškas vištienos karis „Tikka Masala“ , prisotintas gausybe prieskonių aromatų, užkariauja net konservatyviausio svečio skonio receptorius. Išskirtinis „Cozy“ bruožas – mūsų virtuvės darbo laikas. Dirbame kiekvieną dieną nuo 8.30 val. iki 2.00 val. nakties. Rytinis puodelis kavos, kruasanas ar stipresni pusryčiai – puiki dienos pradžia garantuota! Visiems, kurie išalko po darbų, vakarėlio ar tiesiog vaikščiodami naktinėmis miesto gatvėmis, mes siūlome kokybišką maistą iki vėlyvos nakties. Lietuvos gastronomijos savaitėje dalyvaujame pirmą kartą, tai mums labai svarbi ir jaudinanti patirtis. Tikimės, kad mūsų pastangos patenkins šio renginio dalyvių lūkesčius.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur arba 20 Eur asmeniui
Dienos pietų meniu, 10 Eur asmeniui
Aksominė moliūgų sriuba su voveraitėmis ir trumų aliejumi
Anties krūtinėlė su keptomis šakninėmis daržovėmis ir burokėlių kremu
Degustacinės vakarienės meniu, 20 Eur asmeniui
Ceviche con leche de tigre
Aksominė moliūgų sriuba su voveraitėmis ir trumų aliejumi
Anties krūtinėlė su keptomis šakninėmis daržovėmis ir burokėlių kremu
Tinginys su korėtais medaus karamelės trapučiais, crème anglaise padažu ir morengais
Šv. Ignoto g. 16, Vilnius
Virtuvės šefas – Dainius Vaitkus
Rezervacijai:
8 670 88299
info@cozy.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 11:00 – 15:00
I – VII 17:00 – 23:00