Gaspar’s restoranas – tai nedidelė jauki vieta, kur galima paragauti nepamirštamų šefo Gasparo patiekalų ir pasimėgauti šilta įsimintina vakarienės patirtimi.
Šefas ir savininkas Gaspar Fernandes gimė Goa (Indijoje). Portugalų kilmės seneliai buvo įkvėpimas šiandienos išskirtiniausius patiekalus gaminti tik iš geriausių ir gryniausių ingredientų, bei svarbiausia kuriant patiekalus, pridėti ypatingą cinkelį, kuris sužavėtų gomurį ir sušildytų širdį.
Le Cordon Blue Londone įgavęs įgūdžius, šefas Gasparas seka aistra ir įsitikinimu, kad gerai paruoštas maistas nėra vien tik apie pasisotinimą, bet tai labiau apie malonumo šaltinį, ar net vietas kuriuose nesatę buvę.
Gaspar’s vadiname namais, kuriais nuoširdžiai rūpinasi kiekvienas komandos narys. Tai namai, kuriuose Jumis rūpinamės kaip svarbiausiais svečiais – galiausiai, juk ne viskas yra tik apie maistą ir vyną.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentai
Traškutis su aštuonkoju, bulvių kremu, rūkyta paprika
Traškutis su rūkytu baklažanu ir Paneer sūriu
Užkandis
Krabų ir langustinų pyragaitis, confit pankolis, pankolių kremas, vėžiagyvių padažas, krapų milteliai
Pagrindinis patiekalas
Ėrienos nugarinė, gelteklių šaknys, juodieji trumai, šafranas. Patiekiama su pilau ryžiais su lėtai kepta ėriuko mente
Desertas
Kokosų ir manų kruopų pyragas, mango, pasifloras, keptas kokosas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentai
Traškutis su aštuonkoju, bulvių kremu, rūkyta paprika
Traškutis su rūkytu baklažanu ir Paneer sūriu
Pirmasis užkandis
Krabų ir langustinų pyragaitis, confit pankolis, pankolių kremas, vėžiagyvių padažas, krapų milteliai
Antrasis užkandis
Laukinis jūros ešerys, topinambas, šampano padažas su eršketo ikrais, kario lapų aliejus
Pagrindinis patiekalas
Ėrienos nugarinė, gelteklių šaknys, juodieji trumai, šafranas. Patiekiama su pilau ryžiais su lėtai kepta ėriuko mente
Desertas
Kokosų ir manų kruopų pyragas, mango, pasifloras, keptas kokosas
Pylimo g. 23-3, Vilnius
Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur ir 50 Eur
Rezervacijai:
+370 657 07 050
https://www.facebook.com/gasparsrestoranas
Degustacijų pateikimo laikas:
II – V 18:00 – 23:00
VI 12:00 – 23:00