Apie artumą, be išvedžiojimų. Paprastumas, tikrumas, atvirumas, kurį paliečia gamta.

Virtuvė mikrosezoniška, dinamiška, gyva. Meniu – įvairus. Jame galima rasti pažįstamų populiarių derinių, o tuo pačiu artimo ryšio su gamta, daržu ir vietiniu produktu.

Restoranas duris atveria nuo aštuntos valandos ryto iki vėlaus vakaro. Tad svečių laukiame pusryčiams, pietums ir vakarienei. Savaitgaliais atsidarome nuo dešimtos valandos ir iškart tiekiame vėlyvuosius pusryčius iki keturių popiet. Vakare – vakarienės laikas. Iki aštuntos.

Kadangi esame šalia sporto klubo ir su juo artimai bendraujame, turime subalansuotą ir maistine verte aprašytą atskirą meniu pasiūlymą sportuojantiems ir prisižiūrintiems mitybą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Sūdyta seliava, pomidorai, marinuotos garstyčių sėklos, rūgpienio ir žolelių aliejaus padažas

Arba

Druskoje keptų burokėlių kapotinis, burokėlių sulčių redukcija, ožkų pieno sūrio puta, degintas česnakas

Pagrindinis patiekalas

Šilbaravykiai, jaunos bulvytės, lapinio kopūsto traškučiai, vištienos sultinio emulsija, kanapių sėklos

Arba

Ėriuko rumpsteak’as, savojos kopūsto suktinukas su miško grybais ir burokėliais, chimichurri padažas

Desertas

Svarainių kremas, svarainių marmeladas, brioche, anakardžių riešutai, svarainių cukatos

Arba

Migdolų tartaletė, šilauogės, baltojo šokolado kremas, riešutai

Konstitucijos pr. 26, Vilnius

Virtuvės šefai – Ignas Višinskas ir Juozas Radvilas Pravilonis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 670 12 222

info@artimos.lt

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086493921767

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16:00 – 21:00

VI – VII 16:00 – 20:00