Apie artumą, be išvedžiojimų. Paprastumas, tikrumas, atvirumas, kurį paliečia gamta.
Virtuvė mikrosezoniška, dinamiška, gyva. Meniu – įvairus. Jame galima rasti pažįstamų populiarių derinių, o tuo pačiu artimo ryšio su gamta, daržu ir vietiniu produktu.
Restoranas duris atveria nuo aštuntos valandos ryto iki vėlaus vakaro. Tad svečių laukiame pusryčiams, pietums ir vakarienei. Savaitgaliais atsidarome nuo dešimtos valandos ir iškart tiekiame vėlyvuosius pusryčius iki keturių popiet. Vakare – vakarienės laikas. Iki aštuntos.
Kadangi esame šalia sporto klubo ir su juo artimai bendraujame, turime subalansuotą ir maistine verte aprašytą atskirą meniu pasiūlymą sportuojantiems ir prisižiūrintiems mitybą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Sūdyta seliava, pomidorai, marinuotos garstyčių sėklos, rūgpienio ir žolelių aliejaus padažas
Arba
Druskoje keptų burokėlių kapotinis, burokėlių sulčių redukcija, ožkų pieno sūrio puta, degintas česnakas
Pagrindinis patiekalas
Šilbaravykiai, jaunos bulvytės, lapinio kopūsto traškučiai, vištienos sultinio emulsija, kanapių sėklos
Arba
Ėriuko rumpsteak’as, savojos kopūsto suktinukas su miško grybais ir burokėliais, chimichurri padažas
Desertas
Svarainių kremas, svarainių marmeladas, brioche, anakardžių riešutai, svarainių cukatos
Arba
Migdolų tartaletė, šilauogės, baltojo šokolado kremas, riešutai
Konstitucijos pr. 26, Vilnius
Virtuvės šefai – Ignas Višinskas ir Juozas Radvilas Pravilonis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 670 12 222
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086493921767
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 16:00 – 21:00
VI – VII 16:00 – 20:00