Natūralistinis Asian fusion ir burbuliukai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandžiai 

Pura vida ura maki

( Mahi-mahi, prinokęs melionas, tanuki)

Snobish prawns

(IHS tempura krevetės, padengtos šilkiniu padažu)

Pagrindinis patiekalas

Mahi-mahi

(Svieste kepta Mahi-mahi, kokosiniai ryžiai, šviežių mangų-avokado čatnis)

Desertas

Sake booty

(Sake sfera su uogų inkliūzais)

Vytauto 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandr Fadejev

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur 

Rezervacijai:

+370 630 74 777

love@Ihatesushi.lt

https://www.instagram.com/ihate.sushi/?hl=en

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18.00 – 22.00