Natūralistinis Asian fusion ir burbuliukai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandžiai
Pura vida ura maki
( Mahi-mahi, prinokęs melionas, tanuki)
Snobish prawns
(IHS tempura krevetės, padengtos šilkiniu padažu)
Pagrindinis patiekalas
Mahi-mahi
(Svieste kepta Mahi-mahi, kokosiniai ryžiai, šviežių mangų-avokado čatnis)
Desertas
Sake booty
(Sake sfera su uogų inkliūzais)
Vytauto 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Aleksandr Fadejev
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 630 74 777
https://www.instagram.com/ihate.sushi/?hl=en
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18.00 – 22.00