
„Hazienda Steakhouse” – tai klasikinio interjero stiliaus kepsnių namai, duris atvėrę vieni pirmųjų Vilniuje, 1995 metais. Restoranas įsikūręs sostinės senamiestyje, XVI a. pastatytose patalpose.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
1 variantas
Kalakutienos paštetas gi sviesto apvalkale, pagardintas džiovintų baravykų pudra
Stirnienos steikas su kvapniąja garduokle, virtomis ropėmis bei vyšnių trauktinės padažu
Trupininis pyragas su troškinta cidonija bei pekano riešutų ledais
2 variantas
Žuvienė su sviestiniu moliūgu, ybiške ir virtais žaliaisiais bananais
Keptos putpelių šlaunelės su baravykų tartaru bei eglių-pušų sirupe karamelizuotais šaltiniais svogūnais
Karštas aviečių desertas su levandų skonio šokoladu bei burbulo ledais
Maironio g. 13, Vilnius
Virtuvės šefė – Rima Remeikienė
Rezervacijai:
8 655 16781
www.facebook.com/steakhouse.hazienda/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 11:30 – 23:00