Greiti pietūs, lėtos vakarienės – darbo dienomis Greita Sraigė kaip vijurkas sukasi prie puodų, tiekdama jaukiausią namų maistą, širdis šildydama dėmesiu, o pilvus – pietumis. Tačiau vakarai ir savaitgaliai – geriausias laikas pabūti tikra Sraige: ilgam prisėsti prie stalo ir kalbėtis, po kąsnelį ragaujant dar neatrastus Viduržemio jūros regionų patiekalus.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui

20 Eur asmeniui

Užkandis

Virtas aštuonkojo čiuptuvas su ant grotelių apkeptomis romaninėmis salotomis ir saulėje padžiovintais pomidoriukais

arba

Keptas artišokas, gardintas kietuoju sūriu, pesto ir žolelėmis

Pagrindinis patiekalas

Midijos gaiviame baltojo vyno, apelsinų ir šafrano padaže

arba

Ėriuko kulninė bulvių piurė patale, su baravykų ir špinatų pagardu

Desertas

Ekstra espresso tiramisu su uogomis

arba

Šokoladinis suflė „Lava cake“ su itališkais vaniliniais ledais

30 Eur asmeniui

Užkandis

Ančių kepenėlių foie-gras paštetas su šviežiomis figomis ir šafrano balzaminiu kremu

arba

Ant grotelių keptos šviežios karališkosios krevetės su kedro riešutais ir apkepta cukinija

arba

Austrių duetas: su keptomis ančių kepenėlėmis foie-gras ir pjaustytais trumais

Pagrindinis patiekalas

Veršienos saltimbocca alla romana – kepsneliai su šalaviju, apkepta cikorija ir pasta su pomidorais

arba

Šamo kepsneliai su keptu artišoku, Maldono druska ir Padrono pipirais

Skonio receptoriams atgaivinti

Mangų šerbetas su mėta ir šviežiomis uogomis

Desertas

Ekstra espresso tiramisu su uogomis

arba

Šokoladinis suflė „Lava cake“ su itališkais vaniliniais ledais

Keramikų g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Imantas Gedzevičius

Rezervacijai:

8 695 61403

greita@sraigeirvarle.lt

www.facebook.com/greitasraige.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I, VI – VII 11:00 – 21:00

II – V  16:00 – 21:00