Greiti pietūs, lėtos vakarienės – darbo dienomis Greita Sraigė kaip vijurkas sukasi prie puodų, tiekdama jaukiausią namų maistą, širdis šildydama dėmesiu, o pilvus – pietumis. Tačiau vakarai ir savaitgaliai – geriausias laikas pabūti tikra Sraige: ilgam prisėsti prie stalo ir kalbėtis, po kąsnelį ragaujant dar neatrastus Viduržemio jūros regionų patiekalus.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui
20 Eur asmeniui
Užkandis
Virtas aštuonkojo čiuptuvas su ant grotelių apkeptomis romaninėmis salotomis ir saulėje padžiovintais pomidoriukais
arba
Keptas artišokas, gardintas kietuoju sūriu, pesto ir žolelėmis
Pagrindinis patiekalas
Midijos gaiviame baltojo vyno, apelsinų ir šafrano padaže
arba
Ėriuko kulninė bulvių piurė patale, su baravykų ir špinatų pagardu
Desertas
Ekstra espresso tiramisu su uogomis
arba
Šokoladinis suflė „Lava cake“ su itališkais vaniliniais ledais
30 Eur asmeniui
Užkandis
Ančių kepenėlių foie-gras paštetas su šviežiomis figomis ir šafrano balzaminiu kremu
arba
Ant grotelių keptos šviežios karališkosios krevetės su kedro riešutais ir apkepta cukinija
arba
Austrių duetas: su keptomis ančių kepenėlėmis foie-gras ir pjaustytais trumais
Pagrindinis patiekalas
Veršienos saltimbocca alla romana – kepsneliai su šalaviju, apkepta cikorija ir pasta su pomidorais
arba
Šamo kepsneliai su keptu artišoku, Maldono druska ir Padrono pipirais
Skonio receptoriams atgaivinti
Mangų šerbetas su mėta ir šviežiomis uogomis
Desertas
Ekstra espresso tiramisu su uogomis
arba
Šokoladinis suflė „Lava cake“ su itališkais vaniliniais ledais
Keramikų g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Imantas Gedzevičius
Rezervacijai:
8 695 61403
www.facebook.com/greitasraige.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I, VI – VII 11:00 – 21:00
II – V 16:00 – 21:00