Nuostabus maistas, griliaus meistrų paruoštas iki tobulumo.
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui
Šefo komplimentas
Šukutė su pomidorų uogiene, žolelių ir prieskonių mišiniu-Dukkah, mangų sfera ir žolelių aliejumi
Užkandis
Geltonpelekio tuno sašimis su japononiu pipirkrieniu, marinuotu imbieru, šviežiais agurkai, juodos duonos traškučiais ir alyvuogių aliejumi-Arbequina
Paletei atgaivinti
Juodųjų serbentų šerbetas
Pagrindinis patiekalas
Žemoje temperatūroje kepta elniena su karamelizuotomis šakninėmis daržovėmis, lengvai rūkyta pastarnoko tyre, baltaisiais grybais Eringi ir laukinių uogų padažu
arba
Jūros ešerys su midijomis, krevetėmis, citrinų, peletrūno ir žaliųjų žirnių tyre, purpurinių morkų kremu, cukinijomis, bolivine balanda su burokėliais ir apelsinais, žolelių aliejumi
Saldžiai pabaigai
Maskarponės ir sambukos kremo pavlova su mandarinų segmentais ir imbiero pistacijų trupiniais
Gedimino pr. 44B
Virtuvės šefas – Aleksandrs Kosanskis
Rezervacijai:
8 522 99420
mantvydas.indilas@hgivilnius.com
www.facebook.com/beefroomvilnius
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 17:00 – 23:00