Nuostabus maistas, griliaus meistrų paruoštas iki tobulumo.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Šefo komplimentas

Šukutė su pomidorų uogiene, žolelių ir prieskonių mišiniu-Dukkah, mangų sfera ir žolelių aliejumi

Užkandis

Geltonpelekio tuno sašimis su japononiu pipirkrieniu, marinuotu imbieru, šviežiais agurkai, juodos duonos traškučiais ir alyvuogių aliejumi-Arbequina

Paletei atgaivinti

Juodųjų serbentų šerbetas

Pagrindinis patiekalas

Žemoje temperatūroje kepta elniena su karamelizuotomis šakninėmis daržovėmis, lengvai rūkyta pastarnoko tyre, baltaisiais grybais Eringi ir laukinių uogų padažu

arba

Jūros ešerys su midijomis, krevetėmis, citrinų, peletrūno ir žaliųjų žirnių tyre, purpurinių morkų kremu, cukinijomis, bolivine balanda su burokėliais ir apelsinais,  žolelių aliejumi

Saldžiai pabaigai

Maskarponės ir sambukos kremo pavlova su mandarinų segmentais ir imbiero pistacijų trupiniais

Gedimino pr. 44B

Virtuvės šefas – Aleksandrs Kosanskis

Rezervacijai:

8 522 99420

mantvydas.indilas@hgivilnius.com

www.facebook.com/beefroomvilnius

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 17:00 – 23:00