Vilniaus senamiestyje įsikūręs jau antros kartos šeimos restoranas pasakoja lietuviškos virtuvės istorijas apie didikų stalus, nukrautus miško gėrybėmis. Žvėriena, uogos, grybai, riešutai nuo senų laikų yra neatsiejama lietuvių virtuvės dalis.

Istoriniai lietuviški patiekalai iš natūralių ir sveikų miško produktų ruošiami derinant senąsias Viduramžių tradicijas su šiuolaikinėmis maisto gamybos technologijomis ir estetika.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

Šefo komplimentas

Skrudintos ruginės duonos sumuštinis su stirniena, baravykais ir žirnių piurė (gali būti veganiškas)

Šamo filė kepsnys su riešutų plutele, keptais pomidorais ir bulvių koše su špinatais

Riešutų tartaletė sūdyta karamele

Stiklių g. 8, Vilnius

Virtuvės šefė – Rita Keršulytė-Ryčkova

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

8 526 29046

info@lokys.lt

www.lokys.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 13:00 – 22:00