Vilniaus senamiestyje įsikūręs jau antros kartos šeimos restoranas pasakoja lietuviškos virtuvės istorijas apie didikų stalus, nukrautus miško gėrybėmis. Žvėriena, uogos, grybai, riešutai nuo senų laikų yra neatsiejama lietuvių virtuvės dalis.
Istoriniai lietuviški patiekalai iš natūralių ir sveikų miško produktų ruošiami derinant senąsias Viduramžių tradicijas su šiuolaikinėmis maisto gamybos technologijomis ir estetika.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Šefo komplimentas
Skrudintos ruginės duonos sumuštinis su stirniena, baravykais ir žirnių piurė (gali būti veganiškas)
Šamo filė kepsnys su riešutų plutele, keptais pomidorais ir bulvių koše su špinatais
Riešutų tartaletė sūdyta karamele
Stiklių g. 8, Vilnius
Virtuvės šefė – Rita Keršulytė-Ryčkova
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
8 526 29046
info@lokys.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 13:00 – 22:00