„Stiklių tavernos“ meniu darniai suderina europietišką ir lietuvišką virtuvę, modernumą ir klasiką, eleganciją ir paprastumą. Tai vieta kasdienai ir ypatingoms progoms, kurioje galėsite mėgautis su pagarba kulinarijos tradicijoms ir aistra gaminti sukurtais patiekalais. Prieskoniai, daržovės, vaisiai ir uogos į Tavernos virtuvę atkeliauja iš natūrinio Stiklių ūkio Dubingiuose.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Šaltas užkandis
Langvai sūdytų skumbrių kapotinis, garstyčių sėklomis paskanintos orkaitėje keptos bulvės, kastinys ir bulvių traškučiai
Karštas užkandis
Baravykais įdaryti koldūnai, patiekiami su grybų tyre, trumų puta ir ant grotelių keptais baravykais
Pagrindinis patiekalas
Pavasarinis viščiukas, įdarytas trumų putėsiais, patiekiamas su pastarnokų piure, pastarnokų traškučiais, degintais svogūnais ir ant grotelių keptomis bulvytėmis
arba
Lašišų filė, patiekiama su grikių makaronais, grikių spragėsiais, keptais porais ir citrininiu padažu
Desertas
Duonos ir samanės ledai, pagardinti karamele ir ruginės duonos traškučiais
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Rytis Kairys
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
8 526 49580
https://www.stikliai.com/taverna/
Degustacijų patiekimo laikas:
II – VII 12:00 – 23:00