
Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.
Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Neapkarautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Salotos su degintais avokadais, traškiais artišokais, špinatais, džiovintais pomidoriukais ir labneh
arba
Tuno sevičė su yuzu užpilu ir citrusų skiltelėmis
Karštas patiekalas
Novillo Real. Urugvajus. Juodasis Angusas, 120 dienų maitintas grūdais. Nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis spalvotomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir pelėsinio sūrio padažu
arba
Sterkų filė su keptomis daržovėmis. Patiekiama su kreminiais salierais ir chermoula pagardu.
Desertas
Japoniškas sūrio pyragas su pasiflorais ir mangais
A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 612 35200
https://www.meniu.lt/vieta/m-eat
https://www.facebook.com/MeatSteakHouse
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 16.30 – 19.00 ir 19.30 – 23.00
VI 13.00 – 23.00
VII 13.00 – 18.00