Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.

Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Neapkarautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Salotos su degintais avokadais, traškiais artišokais, špinatais, džiovintais pomidoriukais ir labneh 

arba

Tuno sevičė su yuzu užpilu ir citrusų skiltelėmis

Karštas patiekalas

Novillo Real. Urugvajus. Juodasis Angusas, 120 dienų maitintas grūdais. Nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis spalvotomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir pelėsinio sūrio padažu

arba

Sterkų filė su keptomis daržovėmis. Patiekiama su kreminiais salierais ir chermoula pagardu.

Desertas

Japoniškas sūrio pyragas su pasiflorais ir mangais

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas –  Artūras Butkūnas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 612 35200

info@meat.lt

www.meat.lt

https://www.meniu.lt/vieta/m-eat

https://www.facebook.com/MeatSteakHouse

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16.30 – 19.00 ir 19.30 – 23.00

VI 13.00 – 23.00

VII 13.00 – 18.00