
Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…
„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.
Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Keptos šukutės
patiekiama su žaliųjų žirnelių piurė, saldžiųjų žirnelių ankštimis, mangų padažu ir raudonaisiais ikrais
Karštas patiekalas
Veršienos antrekotas
patiekiama su mažosiomis bulvytėmis, šparagais ir pipiriniu padažu
Desertas
Braškių ir kokosų meilė
Kokteilis
Bellini
Mindaugo pr. 49, Kaunas (PC Akropolis)
Virtuvės šefė – Jolanta Beliajeva
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 682 33 033
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 9.00 – 22.00
VI – VII 10.00 – 22.00