Įkvėptas XIX a. Vilniaus buržuazinės virtuvės, „Mykolo 4“ restoranas-kviečia pasimėgauti patiekalais, sukurtais pagal senuosius Vilniaus receptus. Jautienos zrazas, žemoje temperatūroje kepta ėrienos koja, virtiniai su ožkos sūrio ir žirnelių įdaru ar įdaryta putpelė su priderinto vyno taure ir jūs pasijusite lyg svečiuose pas senuosius Vilniaus gyventojus.

Gastronomijos savaitei mūsų šefas sukūrė patiekalus, kurių pagalba savo svečiams atskleisime prieškariu vyravusias Vilniaus gastronomijos tradicijas. Ir, be abejo, pagal geriausias tuometines tradicijas pasiūlysime prie patiekalų gerai derančio vyno.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Šefo komplimentas 

***

Gruzdinta triušio šaltiena

gribiche padažas, karamelizuotų obuolių piurė, marinuoti svogūnai

***

Kreminė pomidorų sriuba

daržovių traškučiai, daržovių duonelė

***

Virtinis su jaučio uodegų įdaru

kepintos daržovės, trumų padažas

***

Obuolių parfait

peletrūnų želė, citrininis kremas

Šv. Mykolo 4, Vilnius

Virtuvės šefas – Karolis Talačka

Rezervacijai:

8 688 22210

info@mykolo4.lt

www. mykolo4.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 16:00 – 22:00

VI – VII 11:00 – 22:00