Įkvėptas XIX a. Vilniaus buržuazinės virtuvės, „Mykolo 4“ restoranas-kviečia pasimėgauti patiekalais, sukurtais pagal senuosius Vilniaus receptus. Jautienos zrazas, žemoje temperatūroje kepta ėrienos koja, virtiniai su ožkos sūrio ir žirnelių įdaru ar įdaryta putpelė su priderinto vyno taure ir jūs pasijusite lyg svečiuose pas senuosius Vilniaus gyventojus.
Gastronomijos savaitei mūsų šefas sukūrė patiekalus, kurių pagalba savo svečiams atskleisime prieškariu vyravusias Vilniaus gastronomijos tradicijas. Ir, be abejo, pagal geriausias tuometines tradicijas pasiūlysime prie patiekalų gerai derančio vyno.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Šefo komplimentas
***
Gruzdinta triušio šaltiena
gribiche padažas, karamelizuotų obuolių piurė, marinuoti svogūnai
***
Kreminė pomidorų sriuba
daržovių traškučiai, daržovių duonelė
***
Virtinis su jaučio uodegų įdaru
kepintos daržovės, trumų padažas
***
Obuolių parfait
peletrūnų želė, citrininis kremas
Šv. Mykolo 4, Vilnius
Virtuvės šefas – Karolis Talačka
Rezervacijai:
8 688 22210
www. mykolo4.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 16:00 – 22:00
VI – VII 11:00 – 22:00